8/16/2015

32

Még elvárnád, hogy érdeklődjenek irántad? Hah.
Otthon, máris. Ennyire még soha nem kavarta meg a gyomromat. Szívesebben feküdnék még a sátramban, mondjuk lázasan, mozgásra képtelenül, az is jobb lenne, mint itthon. Bármit. Fasz. Elindult a süllyedés, és amíg van bennem jóérzés, tutira nem áll le. Jelenleg ez a legszomorúbb település a világon. Kietlen sivatag, száraz vér ameddig a szem ellát, kénszag.
Szar, hogy csak így működik a gép. Több életet élni. Nem adok magamnak időt, hogy kiélvezzem, utóhatásként. Mit akarok én még? Egyből tovább vagyok. Pedig ez volt az egyik legjobb Sziget, ha nem a legjobb. Még vége sincs, de már vége van. Még a komfort sem boldogít, a tisztaság, a főtt étel, hogy letehetem a seggem szarás közben. Semmi. Ködös. Milyen már az, amikor időt adsz magadnak? Pór egy nép ez. Szóval, ja, lepergett. Minden. Jó lenne úgy önkifejezni, mint régen, de ez fasz duma. Éltem. Meg amúgy, fejlődöm. Jó pap holtan is tanul.

Egyébként, az agyam megolvadt, a szívem pedig le, végre. Túl sokat az sem bírt volna, meg néha a hűtőt sem árt. Ez akár egy proto/pre-pisti referensz is lehetne.

Hiányozni fognak. Hiányozni fog.
Hiányoznak. Hiányzik.
zíget

Gyermekded énem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése